Feestelijke paassmoothie met tropisch fruit

2 personen, 10 + 640 min.


Ingredi├źnten


Bereiden

Voorbereiden

Vul de avond van tevoren de ijsblokjeshouder met het ananassap voor 12 ijsblokjes en zet in de diepvries. 


Bestrijk de ongesuikerde kant van de lange vingers met honing en bestrooi met de kokos.

Schil de mango's en de banaan en snijd in stukken. Houd een stukje mango apart en snijd in kleine blokjes.

Voeg de rest van het fruit met de yoghurt en alle ijsblokjes toe aan de blender. Mix op volle kracht tot een romige smoothie en giet direct in koude glazen.

Garneer met een takje munt en de mangoblokjes. Leg de kokosvingers op het glas en serveer direct.



Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)

Energie

445 kcal

Koolhydraten

84 g

Eiwit

8 g

Vet (waarvan verzadigd)

6 g (4 g)

Dit recept komt van Boodschappen