Melkan voor iedereen

Of je nu op zoek bent naar melk, yoghurt, kaas, kwark, toetjes of plantaardige zuivelalternatieven, Melkan heeft ‘t allemaal. Kijk maar. Allemaal van goede kwaliteit en natuurlijk de lekkerste smaak. Al onze producten worden namelijk uitvoerig getest op smaak en samenstelling van ingrediënten.

Nu zijn onze producten al lekker van zichzelf, maar ze zijn ook heel lekker in allerlei recepten. Van een feestelijke smoothie met tropisch fruit tot een mediterrane hartige kwarktaart. Dat moet je proeven! Bekijk onze favoriete recepten en ga lekker aan de slag.

Jij en Melkan, lekker in balans

Vind je een gebalanceerde levensstijl belangrijk? Goed nieuws! Want veel van onze producten kunnen je hierbij helpen. Zoals onze magere en halfvolle melk, yoghurt en kwark. Maar ook onze drinkyoghurt, sojadrink en 20+ en 30+ kazen. Deze producten passen niet alleen in de Schijf van Vijf, maar zijn ook rijk aan eiwitten zoals onze volle yoghurt of een bron van vitamine B2, B6 en B12 zoals onze magere kwark perzik-vanille. Op de website van het Voedingscentrum lees je meer over alle voedingsstoffen in zuivel. En als je toch zo lekker bezig bent, mag je jezelf natuurlijk af en toe trakteren op een van onze lekkere toetjes. Want ook genietmomentjes horen bij een gebalanceerde levensstijl.

Duurzaamheid smaakt naar meer

Melkan besteedt niet alleen veel aandacht aan smaak, maar ook aan natuur, dier en klimaat. Zo is een groot deel van onze producten On the way to PlanetProof, zoals onze magere yoghurt met perzik en halfvolle melk. Het On the way to PlanetProof keurmerk laat zien dat een product duurzamer geproduceerd is. Je vindt het keurmerk terug op onze verpakkingen zodat je deze producten makkelijk kunt herkennen.

Daarnaast is een deel van onze producten gemaakt met weidemelk. Dit keurmerk laat zien dat koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Zo helpen we jou om een betere keuze te maken voor natuur, klimaat én dier. Meer weten over onze duurzaamheid? Klik hier.

Meer weten over duurzaamheid?