Aardbei-framboos ontbijtsmoothie
2 personen, 10+480 min.
Ingrediƫnten
- 30 gram amandelschaafsel
- 100 gram frambozen (bevroren)
- 250 gram Melkan magere kwark 0% vet aardbei-framboos
- ijsblokjesvorm
- blender of staafmixer
Bereiden
Giet de avond van tevoren de amandeldrink in de ijsblokjeshouder en laat bevriezen. Rooster de amandelen in een droge, koekenpan goudbruin. Laat afkoelen en zet afgedekt weg.
Pureer de ijsblokjes bevroren amandeldrink, frambozen, tweederde van de geroosterde amandelen en de frambozenkwark in de mengbeker van een blender of staafmixer kort tot een schuimige smoothie. Schenk direct in 2 glazen en bestrooi met de overige amandelen. Serveer met een lepel of rietje.
Tips
- Geen tijd om de amandeldrink voor dit recept in te vriezen? Drink hem dan zo koud mogelijk.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie
0 kcal
Koolhydraten
0 g
Eiwit
0 g
Vet (waarvan verzadigd)
0 g (0 g)
Dit recept komt van Boodschappen