Deel het recept:

Bruine boterham met mosterdmayo, beenham en oude kaas

4 personen, 20 min.
Ingrediënten
  • 1 eetlepel mayonaise
  • 1 theelepel scherpe mosterd
  • circa 4 druppels honing
  • 4 sneeën bruinbrood
  • circa 8 blaadjes kropsla (gedroogd, gewassen)
  • 4 plakken beenham
  • circa 80 gram Melkan oude kaas (geschaafd)
  • tuinkers (om te garneren)
Bereiden

Roer de mayonaise, scherpe mosterd, grove mosterd en honing (naar smaak) door elkaar. Besmeer hier 4 stevige bruine boterhammen mee.

Leg er blaadjes kropsla op en beleg met een plak beenham en wat geschaafde oude kaas. Bestrooi met geknipte tuinkers.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie
225 kcal
Koolhydraten
17 g
Eiwit
11 g
Vet (waarvan verzadigd)
12 g (5 g)