Chocolade-banaanmousse met kokos
2 personen, 25+60 min.
Ingrediƫnten
- 2 bananen (in plakjes, bevroren)
- 1 vanillestokje (opengesneden, merg eruit)
- 2 eetlepels cacaopoeder
- 200 milliliter Melkan kokosdrink of sojadrink
- 2 eetlepels kokosrasp
- 50 gram bramen (om te garneren)
- Melkan topping (naar smaak)
Bereiden
Pureer de bevroren bananen met het vanillemerg en de cacao. Voeg zoveel kokos- of sojamelk toe dat het een dikke vla wordt.
Roer de kokosrasp er door en verdeel het mengsel over 2 glazen. Zet circa 1 uur in de diepvries.
Garneer de chocolademousse met een toef Melkan topping en bramen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie
290 kcal
Koolhydraten
32 g
Eiwit
8 g
Vet (waarvan verzadigd)
12 g (6 g)
Dit recept komt van Boodschappen