Cranberryabrikozen smoothie

1 persoon, 15 min.


Ingrediënten


Bereiden

Pureer de abrikozen. Blijf pureren en giet het cranberrysap en de yoghurt er in een straal bij.

Voeg als laatste de bol ijs toe en pureer deze met de overige ingrediënten. Schenk de smoothie in een hoog glas en serveer meteen.


Tips

  • Sinaasappel-vanillesmoothie: pureer 75 ml vers geperst sinaasappelsap, een mespunt gemberpoeder en het merg van 1 vanillestokje of 1 zakje vanillesuiker met 50 ml melk en 1 bol vanille-ijs.
  • Ananas-banaansmoothie: leg 100 gram ananasstukjes en 1 banaan in plakjes 30 minuten in de diepvries. Pureer deze met 100 ml volle yoghurt.

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)

Energie

295 kcal

Koolhydraten

50 g

Eiwit

5 g

Vet (waarvan verzadigd)

8 g (5 g)

Dit recept komt van Boodschappen