4 personen, 25 + 180 min.
400 gram aalbessen (gerist)
4 takjes aalbessen (om te garneren)
100 gram hazelnoten (grof gehakt)
75 gram granola of cruesli
honing
4 kleine glaasjes of schaaltjes
Leg de aalbessen in een diepvriesbakje en zet afgedekt circa 3 uur in de diepvries. Zet de yoghurt en de met koud water omgespoelde glazen circa 45 minuten in de diepvries.
Schep de hazelnoten door de granola. Pureer de helft van de bevroren bessen en de yoghurt in een blender en meng niet te lang tot een samenhangend geheel.
Schep laagjes granola, aalbessenyoghurt en bevroren aalbessen in de glazen en zorg dat de bovenste laag uit aalbessen bestaat. Bedruppel met honing.
Energie
430 kcal
Koolhydraten
22 g
Eiwit
12 g
Vet (waarvan verzadigd)
30 g (8 g)
Vezels
7 g
Zout
0,1 g
Dit recept komt van Boodschappen