Havermout met bosvruchten, walnoten en kokos
1 personen, 15 min.
Ingrediƫnten
- 200 milliliter Melkan sojadrink (ongezoet)
- 7 eetlepels havermout
- 1 eetlepel honing
- 2 eetlepels walnoten (grof gehakt)
- 150 gram diepvriesbosvruchten (ontdooid)
- 1 eetlepel kokosrasp
Bereiden
Verwarm de sojamelk, voeg de havermout toe en kook zachtjes 3 minuten volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer de honing erdoor.
Giet de havermoutpap in een schaaltje en verdeel de walnoten en bosvruchten erover. Bestrooi met de kokos en serveer direct.
Tips
- Vervang de havermout door griesmeel en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Neem partjes sinaasappel of mandarijn in plaats van bosvruchten voor dit recept.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie
570 kcal
Koolhydraten
47 g
Eiwit
18 g
Vet (waarvan verzadigd)
32 g (8 g)
Dit recept komt van Boodschappen