2 personen, 20 + 20 min.
200 gram havermout
2 eetlepels zonnebloempitten
4 eetlepels honing
1 eetlepel zonnebloemolie
1 theelepel cacaopoeder en extra om te bestrooien
60 gram melkchocolade of pure chocolade (fijngehakt)
125 gram hazelnoten (geroosterd)
1 peer (in plakjes)
Verwarm de oven voor op 150ºC.
Meng de havermout met de zonnebloempitten, 3 eetlepels honing, de olie en een snufje zout. Bak in de oven in circa 20 minuten goudbruin. Laat afkoelen.
Meng deze granola met 1 theelepel cacaopoeder en de fijngehakte chocolade.
Mix intussen in een blender de yoghurt met de hazelnoten, 1 eetlepel honing en een snufje zout glad. Verdeel over kommen en schep de granola erop.
Leg de plakjes peer erbij, bestrooi met een beetje cacao en serveer direct.
Energie
0 kcal
Koolhydraten
0 g
Eiwit
0 g
Vet (waarvan verzadigd)
0 g (0 g)
Dit recept komt van Boodschappen