4 personen, 20 min.
100 gram bitterkoekjes (grof verkruimeld)
6 eetlepels amandel- of sinaasappellikeur
3 mango's
125 gram mascarpone
1 zakje vanillesuiker
25 gram amandelschaafsel
4 coupes of glazen
Verdeel 1/3 van de bitterkoekjes over de coupes en besprenkel met 1/3 van de likeur.
Schil de mango's. Pureer het vruchtvlees van 2 mango's. Snijd de overige mango in blokjes of schijfjes om te garneren.
Meng de mascarpone met de kwark en vanillesuiker. Schep een laagje mangopuree met daarop een laagje mascarpone-kwark op de bitterkoekjes. Herhaal dit 3 keer.
Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan. Garneer de coupes met de mangoblokjes en bestrooi met het amandelschaafsel.
Energie
495 kcal
Koolhydraten
55 g
Eiwit
13 g
Vet (waarvan verzadigd)
22 g (10 g)
Dit recept komt van Boodschappen