4 personen, 20 min.
2 eetlepels sinaasappellikeur
4 perziken (geschild, in stukjes)
200 gram frambozen
4 schuimkransjes (verkruimeld, kant-en-klaar)
sinaasappelrasp (naar smaak, om te garneren)
verse munt (naar smaak, om te garneren)
Meng de sinaasappellikeur door de perzikblokjes. Pureer de helft van de perzikblokjes en zet apart.
Pureer de helft van de frambozen. Schep het verkruimelde schuim door de slagroom.
Verdeel de perzikstukjes over 4 glazen. Schep de perzikpuree als een ‘swirl', dus in strepen, door de helft van de slagroom. Verdeel dit mengsel in een laagje over de perzikstukjes. Leg daarop de frambozen.
Schep de frambozenpuree, ook in een ‘swirl' door de rest van de slagroom en schep dit mengsel als bovenste laag in de glazen. Zet eventueel nog in de koelkast. Garneer met munt.
Energie
280 kcal
Koolhydraten
14 g
Eiwit
3 g
Vet (waarvan verzadigd)
22 g (15 g)
Dit recept komt van Boodschappen