Perzikdessert van perzikkwark, eierschuim en witte chocolade
4 personen, 20 min.
Ingrediƫnten
- 20 gr. amandelschaafsel
- 4 halve perziken op siroop (blik)
- 6 witte schuimkransjes (grof verkruimeld)
- 50 gram witte chocolade (grof geraspt)
- 450 gram Melkan halfvolle kwark perzik
Bereiden
Rooster het amandelschaafsel in een droge, hete koekenpan goudbruin en laat afkoelen. Pureer de perziken met een staafmixer en verdeel deze coulis over de bodem van 4 glazen.
Schep de chocolade door de kwark. Verdeel de kwark over de perzikpuree en maak af met de schuimpjes en amandelen. Serveer direct.
Tips
- Nog lekkerder met een dot vers geklopte Melkan room.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie
0 kcal
Koolhydraten
0 g
Eiwit
0 g
Vet (waarvan verzadigd)
0 g (0 g)
Dit recept komt van Boodschappen