Deel het recept:

Yoghurt-bosvruchtentrifle

4 personen, 15 min.
Ingrediƫnten
Bereiden

Verdeel de koekkruimels over de glazen.

Verdeel daarover een laagje bosvruchtenjam of bosvruchten. Giet er vanille yoghurt op.

Rooster voor de topping muesli of cruesli in een droge hete koekenpan. Strooi dit als bovenste laag op de trifle.

Tips
  • Maak een cranberrycoupe: rooster 2 eetlepels geschaafde amandelen in een droge hete koekenpan. Meng 400 g Griekse yoghurt met 1 eetlepel honing. Verdeel 4 eetlepels cranberrycompote over glazen. Giet de honingyoghurt erop en bestrooi met de amandelen.
Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
Energie
205 kcal
Koolhydraten
35 g
Eiwit
5 g
Vet (waarvan verzadigd)
5 g (3 g)